Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Köpvillkor

Beställning/Leverans

För att Du ska kunna handla i vår webbutik måste Du ha fyllt 18 år. När Du har gjort en beställning kommer det automatiskt att skickas en bekräftelse till Din e-postadress. Vi har lägsta ordervärde på SEK 200, och fraktkostnad tillkommer med enhetsfrakt 49 kr. Din beställning levereras inom 2-4 arbetsdagar efter köptillfället till ditt paketombud.Storlekar "One Size" (Maskeraddräkter):
Alla maskeraddräkter med "One Size" motsvarar DAMSTORLEK: ca 40 och HERRSTORLEK: ca 50-54. Dräkterna är märkta med "Tjej" och "Kille" här i butiken.Returrätt

14 dagars returrätt gäller vid inköp från www.maskeradpartaj.nu med följande villkor: Varan skall vara helt oanvänd, och förpackningen hel och komplett utan skador annars kan vi inte godkänna returen. Av hygieniska skäl kan vi inte ta tillbaka artiklar som peruker, underkläder och smink.

Undantag kan göras vid helt obruten förpackning. Kostnaden för returfrakt måste Du själv stå för om Du önskar utnyttja din returrätt. Vi löser inte ut några försändelser som inte är beställda av oss. För att undvika missförstånd, tag gärna kontakt med oss innan en eventuell retur, antingen via e-post: vaxjo@maskeradpartaj.nu eller på telefon 0470-237 59.Ångerrätt

Om Du ångrar Din beställning måste Du snarast möjligt efter att du gjort din beställning kontakta oss på tel: 0470-237 59 eller via e-post: vaxjo@maskeradpartaj.nu. Om vi redan har hunnit packa och skicka din beställning debiterar vi en hanteringskostnad på 300:- för våra faktiska kostnader för hantering, packning och frakt. Detta gäller om Du inte hämtar ut paketet hos ditt ombud och det går i retur till oss. Det blir alltså billigare för Dig att hämta ut paketet och skicka det i retur enligt ångerrätten. Då betalar du endast returfrakten tillbaka till oss.Frakt

Alla beställningar får ett eget unikt sändningsnummer som automatiskt skickas ut till Dig via e-post så fort Din order är packad. Vi skickar samliga paket med DB Schenker PrivPak vilket innebär att Du kommer att få avisering när Ditt paket är framme. För att detta ska gå snabbt och smidigt rekommenderar vi att Du väljer SMS-avisering. Beställningar där SMS-avisering inte är vald (dvs inget mobilnummer är angivet) aviseras via brevavi till uppgiven postadress. Tills vidare levererar vi endast till adresser inom Sverige.

För varje leverans tar vi ut en avgift som avser packning och frakt på 49:-, detta är en fast kostnad oavsett vad eller hur mycket du beställer. Beställningar med ett varuvärde över 1000:- levereras fraktfritt. Vid betalningsalternativet Faktura tillkommer en expeditionsavgift på 29:-Reklamation
Om varan är trasig, transportskadad eller om det är något annat fel så skall Du kontakta oss på tel. 0470-237 59 eller via vaxjo@maskeradpartaj.nu snarast, dock senast inom fem dagar efter det att Du fått dina varor.Priser/Moms
Priset på beställningsdagen gäller. Svensk moms (25%) ingår i alla våra priser. Du får alltid momsen specificerad på Din följesedel som medföljer vid leverans.Betalning/Avgifter


Säker internetbetalning

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett  Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Säkerhet & sekretess
Vi använder på www.maskeradpartaj.nu SSL-teknik (Secure Socket Layer) med ett unikt certifikat som gör att dina personliga uppgifter vid ett köp hos oss skyddas på bästa möjliga sätt genom kryptering. Detta är samma teknik som bankerna använder.

3D-Secure teknologin är utvecklat av VISA/Mastercard och syftar till att identifiera kortinnehavaren vid köp online. Identifieringsprocessen är likvärdig den som används vid bankomatuttag och som bygger på att en personlig kod/lösenord används i samband med köpet. Med denna teknik kan kortinnehavaren kan vara säker på att dennes kort inte nyttjas av någon obehörig.

Genom att godkänna köpvillkoren i kassan ger du också samtidigt Maskeradpartaj tillstånd att lagra dina personliga uppgifter som namn, adress, e-postadress, telefon och personnummer i vår interna kunddatabas. Vi sparar aldrig några kortnummer eller liknande.

Maskeradpartaj garanterar också att vi aldrig lämnar ut eller säljer vidare dina personliga uppgifter, som t ex din e-postadress till tredje part. Din information och dina personliga uppgifter är helt säkra när Du handlar hos oss. Enda undantaget från denna regel är om åklagare eller polis efter beslut begär ut det vid misstanke om brott.

Detta gör att Du kan känna Dig trygg när Du handlar och betalar på MaskeradPartaj. Denna webbplats använder tillfälliga cookies................................................................................................................................................Extra villkor för köp av våra färgade ögonlinser - Personligt IntygandeINTYG:

Jag, som beställer färgade ögonlinser, intygar att jag inte har:

    - Någon ögoninfektion
    - Några problem med hornhinnan
    - Någon form av ögonallergi
    - Något kroniskt ögonproblem

Jag har för avsikt att endast använda linserna för att tillfälligt ändra min ögonfärg och inte till att korrigera några syn- eller brytningsfel. Jag har fått tydliga instruktioner om användning och skötsel av mina nya linser. Jag har blivit rådd att genast ta av mig linserna om det skulle uppstå någon form av irritation, obehag eller om ögat blir rött eller vätskar sig. Jag förstår att det är viktigt med regelbundna kontroller hos ögonläkare. Jag är över 18 år.

Jag förstår och bekräftar att dessa linser inte är kvalificerade som medicinska produkter och att de regleras av the EU Cosmetic Directive. Enligt tillverkarens rådgivande ögonspecialist är de endast lämpliga att användas av personer med friska ögon och som kan bekräfta att ALLA påståenden ovan stämmer och är sanna.

VIKTIGT!
Rådfråga alltid en ögonspecialist först om Du är tveksam till att färgade linser är lämpliga för Dig................................................................................................................................................Kontaktinfo

Maskeradpartaj AB
Sandgärdsgatan 16
35230 Växjö

Tel 0470-23759
E-post: vaxjo@maskeradpartaj.nu

Org.nr: 556854-7557


Nyheter

499,00 kr 399,00 kr
499,00 kr 399,00 kr
249,00 kr 199,00 kr
249,00 kr 199,00 kr
299,00 kr
299,00 kr

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.

Följ oss på Facebook


Maskeradkläder, Halloween kostymer, kläder för maskerad.

Maskeradpartaj.nu har allt för halloween partyt eller maskerad festen. Vi har maskeradkläder så som polisuniform, sjuksyster, häxa, catwoman, bunnydräkter, munk, präst,
cowboy, drakula, spöke, Elvis m.m. Du kan klä ut dig i roliga maskerad dräkter som kossa, naken man, naken kvinna, sumodräkt m.m.
Till dräkten finns tillbehör såsom crazylinser, peruker, smink, hattar och strumpbyxor. Inom partaj har vi roliga presenter, spel, pluntor, glasfigurer, snusdosor, handbojor m.m.
Vi har snabba leveranser och 49 kr i frakt. Fraktfritt över 1000 kr.

 

Maskeradpartaj.nu  |  Sandgärdsgatan 16, 35230 Växjö  |  Tel 0470-23759   
Öppettider: Måndag-Fredag 11.00-18.00 Lördag 11.00-15.00